ČEP ZA HENDIKEP

Датум објављивања: 7.07.2016   6:04 PM


Dana 06.07.2016. godine  Policijska ispostava za bezbednost na rekama- SG “Rečna policija“  u zajedničkoj akciji sa Skupštinom stanara Jurija Gagarina br. 73 i decom iz kraja predala je šest džakova čepova, a u okviru akcije „Čep za hendikep“.

Nevedenu količinu čepova smo skupili za šest meseci i istu predali u sabirni centar MUP-a u ulici Zorana Đinđića . Koordinator ispred MUP-a je Irena Janković, sa kojom smo od početka u kontaktu. Humanitarnu akciju je odobrio sam ministar gospodin dr Nebojša Stefanović. U akciji „Čep za hendikep“ posebno se istakle naše članice Sofija Zlokapa i Ljiuljana Stefanović. Policijski službenik Nemanja Stanković i pored udaljenosti svoje kuće, nije mu bilo teško da u više navrata donese punu kesu čepova-pozitivan primer. Zajedno sa Skupštinom stanara iz ulice Jurija Gagarina br.73 i „malom četom ali odabranom“ mališana koje moramo pomenuti i to : Jovan, Ivana, Luka, Emilija, Nikolina, Elena, Sava, Stevan i Petar, sakupljeno je šest velikih džakova čepova. Svi učesnici ove humanitarne akcije imaju samo jedan cilj, a to je da nekom pomognu i sa svojim malim doprinosom učini veliko delo. Verujemo da će neko, kome je to neophodno, dobiti pomoć, a da smo mi tome doprineli svojim volonterskim radom. Još jedan dokaz za uspešnu aktivnost „Policija u zajednici“.

Želim da se zahvalim pomenutoj deci, građanima i policijskim službenicima PI za bezbednost na rekama, što su podržali i realizovali ovu humanu akciju i pozivam ih da sa istom nastavimo. 

Otadžbina koja ima humane ljude ima budućnost !

Živela Srbija !

Slike sa ovog dogadjaja mozete videti OVDE.