REČNA POLICIJA NA BICIKLIMA

Датум објављивања: 11.06.2015   10:06 PM


Policijska ispostava za bezbednost na rekama dana 04.06.2015. godine iz donacija je dobila četiri bicikle, dve policijski obeležene I dve ne obeležene. Bicikle su donirane od strane sindikata koji nema članove u našem kolektivu što je pozitivan primer. Kompanija koja je donirala bicikle je “CROSSS BIKE”, a model bicikala je GSR7. Bicikle je uručio PS Čukarica I PI za bezbednost na rekama, glavni menadžer za Srbiju gospodin Igor Milojević. Opremu za bicikliste je donirala kompanija “Sport Vision”.

Pored novih uniformi neće vas iznenaditi ovog leta I patrole na biciklama, to je u skladu sa merama štednje kao što je naložio naš premijer. Ujedno će biti zadovoljen I zdrastveni efekat naših policijskih službenika, a I estetski lepo je videti policijsku biciklističku patrolu. Biciklističke patrole će krstariti obalama naših reka.

Ovo je samo dokaz spremnosti I mobilnosti naše službe u što većoj efikasnosti bezbednosti građana I njihove imovine. Mi smo tu radi vas da se osećate bezbednije I spokojnije, mi smo Vaš servis.